Bandtäckning av Seriösa Plåtslagare i Stockholm

Vill du se till att din bostad eller din fastighet får ett snyggt och hållbart tak? Då kan vi på hjälpa dig! Våra hantverkare har lång erfarenhet av branschen och arbetar med takrenoveringar av högsta kvalitet. Hos oss står du som kund alltid i fokus och vi månar om dina idéer och tankar!

Hållbara och stabila metoder för Takläggning

Att täcka ett tak med plåt är idag väldigt vanligt. Det är ett hållbart sätt att säkerställa så att taket är stabilt och dessutom mer brandsäkert. Vid bandtäckning använder vi oss av hela band som sträcker sig från taknock till takfoten. Med hjälp av ståndfalsar sammanfogas sedan dessa.

Bandtäckning och plåtarbeten för privatpersoner och företag

Till oss på kan du vända dig om du vill ha hjälp med bandtäckning på din privata bostad eller om du vill göra en takrenovering på din fastighet eller ditt företag. Vi ser till att ha med oss allt material och alla verktyg som behövs för att sätta taket på plats. Naturligtvis är våra hantverkare utbildade inom plåtslageri.

Bandtäckning för alla typer av byggnader

Bandtäckning användes förr främst på slott och kyrkor, men idag kan metoden med fördel användas på alla typer av byggnader. Vi strävar alltid efter en stor taksäkerhet när vi arbetar och ser till att takläggningen sker enligt de branschregler och lagar som gäller.

Kostnadsfria offert med fast pris vid renovering av tak

Som kund hos oss kan du vara säker på att du alltid får ett fast pris på dina offerter. Genom att säkerställa ett fast pris blir det lättare för dig att beräkna din budget. Vi på ser till att offerten är så detaljerad som möjligt och att all information finns med.

Enkel och snabb offert – helt kostnadsfritt

Kontakta oss gärna på platslageri@stockholm-takrenovering.se för att höra mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig!

Offert? Maila en bra plåtfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga gärna bilder, handlingar, ritningar m.m.