Renovera balkong på Lidingö i Stockholm

I oss har du en balkongentreprenör som värdesätter långsiktiga kundrelationer och kvalitet. Under många år har vi hjälpt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar både med renoveringar och nybyggnationer av balkonger.

Balkongrenoveringar i bland annat Haninge och Mälarhöjden

Vi hjälper till med allt från tätskikt till betongreparationer, lagningar av räcken med mera. Vi är dessutom en heltäckande fasadentreprenör vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för fasadrenoveringar. Att bygga eller renovera balkonger innebär ofta att andra åtgärder på fasaden behöver genomföras. Med oss behöver du inte anlita några separata byggentreprenörer för att ta hand om de olika fasadarbeten som behöver göras.

 • Utkiksbalkong
 • Kungsbalkong
 • Fransk balkong
 • Fasadbalkonger
 • Spansk balkong
 • Takbalkonger

Använd ROT-avdraget för hemmabalkongen

Privatkunder som tar hjälp av oss för att renovera balkongen hemma kan nyttja ROT-avdraget för att sänka sina kostnader med upp till 50 000 kronor. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen och ser till att avdraget genomförs korrekt.

Begär ut en gratis offert för balkongentreprenad

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig. Ingen balkongrenovering eller byggnation är den andra lik så vi använder individuell prissättning för att ge våra kunder så bra priser som möjligt.

Offert? Maila en bra byggfirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Bifoga gärna bilder, handlingar, ritningar m.m.